onsdag 25 augusti 2010

Jesus for president

För dig som har missat det så är det val till riksdag, kommun och landsting i Sverige tredje helgen i september.
Valkampanjerna är i full gång, men det finns ett val som är viktigare än alla: vem som ska vara president i DITT liv.
Därför kommer vi också att synas på stan under valspurten, tre lördagar i september, och alla är välkomna att hjälpa till.

Faktiskt är det så att alla som kan får gärna hjälpa till. Vi ska dela ut hand-outs, hoppas på att göra ett drama på stan, du ska bjuda med dina vänner till "valmöte" i kyrkan, och be för detta!

På lördag den 4 september startar vi upp denna kampanj på stan, men alla info kommer fredag den 3 när u-samlingarna drar igång igen. Du får gärna be för detta, och tänk gärna lite på vem du vill bjuda med, eller ge en "valaffisch" till - för det viktigaste valet i livet - Jesus for president.

www.jesusforpresident.se

3 kommentarer:

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...

Jag vill kommentera om kampanjen.

Först och främst:
[Att skilja åt], Den historiska personen som det står skrivet om i originalversionen som blev redigerat till ”Matteuseusevangeliet” hette Ribi [det var hans titel] Yehoshua. Hans namn redigerades av hellenister till ”Jesus”.

Ribi Yehoshuas – Messias - ursprungliga undervisning var i enlighet med direktiven i Torah [”Moseböckerna”] och den förvrängdes sedan av hellenister [not 1]. Den förvrängda undervisningen finns nu att läsa i ”Matteusevangeliet”. Ribi Yehoshuas – Messias - efterföljare hette Netzarim [försvenskat till ”nasaréer”] och de gjorde sitt bästa att praktisera direktiven i ”Moseböckerna” icke-selektivt; och för att följa Ribi Yehoshua idag krävs det att man gör sitt bästa att praktisera direktiven i Torah. [not 2]

Den historiske personen var ingen ”inkarnerad människo-gud” och han undervisade sina lärlingar att be endast till Fadern, inte till någon människa. Om man vill följa Ribi Yeoshua ska man göra Skaparen till President. Vad som krävs för att göra Skaparen till President i sitt liv står i Devarim [”5 Mosebok”] 6:4-9 och bekräftades av Ribi Yehoshuas undervisning [not 2]
”Jesus för president”-kampanjen är motsatsen till det som den historiska Ribi Yehoshua undervisade.

Att följa Messias undervisning – leder en in i att observera direktiven i ”Moseböckerna” – och leder en i en levande och riktig relation med Fadern, vilket är väldigt meningsfullt!!!

1: Se inlägg på bloggen: bloganders (punkt) blogspot (punkt) com ; Sök efter frasen "5:17-20"
2:Påståenden bevisade på Netzarims hemsida – länk i högermenyn på bloggen i not 1

Med hjärta för ungdomar sa...

Anders... som kristen tror vi ju att Jesus är Gud inkarnerad - del av den treenige Guden, alltings skapare. Därför kan Jesus vara president i våra liv eftersom det inte är en motsats till den Gud som tillbes i GT.